Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Транспортни услуги

транспортни услуги

Транспортни услуги

Покривайки всички видове транспорт, ние от Хамали ЕООД ви предоставяме услугите, от които се нуждаете, за да отговорите на нуждите на вашите клиенти. В основата на нашата услуга е ангажиментът ни към качественото обслужване на клиентите. С 20-годишен опит, предоставящ високи постижения, фокусът ни винаги е бил единствено върху това да не подвеждаме клиентите си. Това е една от причините компаниите да избират фирмата за транспортни услуги на Хамали ЕООД. За ефективна и безпроблемна доставка на своите товари. Подобно на тях, можете да сте сигурни, че нашите стратегически съюзи в цяла Европа. Ви дават гъвкавост да избирате от редица възможности за обслужване на специализирани товари. Нашата компания предлага най-ниските цени в страната за транспортни услуги.

Транспортни услуги, базирани на време

Партньорството е прекалено използвана дума, но по някакъв начин описва нашите услуги, ориентирани към клиента. Ние се стремим да внесем много повече във връзката, отколкото просто средство за достигане до нашите клиенти. Нищо не демонстрира това по-добре от нашата култура, споделете своята гледна точка и предизвикателствата. Докато търсите творчески решения, които отговарят на нуждите на днешния ден и дават възможност на утрешния ден. Когато са налице повече от един фактор, ние можем да осигурим. Експресни транспортни услуги за спешни товари. Стандартни транспортни услуги от 3-5 дни, икономични транспортни услуги 5-7 дни, с максимална ефективност на разходите. Специални транспортни услуги, балансиране на капацитет, скорост и цена. Когато определящият фактор е определящото време, можете да избирате. Нашите глобални партньорства означават, че можем да организираме транспортни услуги до мястото, където трябва да бъде вашият товар.

Комбинирани транспортни услуги в София

Ние можем да решаваме въпроси с капацитет, извън габаритни или тежки товари. Предлагайки комбинираните ползи от ефективността на разходите с по-бързи срокове на доставка от товари. И когато товарът трябва да бъде транспортиран бързо, до или от вътрешната дестинация. Ние можем да предложим комбинирана транспортна услуга. Индустриални решения. Почти всеки отраслов сектор има някои специални изисквания за съхранение и обработка. Нашата компания има опит в сектора на индустрията и глобалната мрежа, за да отговорим на вашите нужди. В днешната жестока конкурентна среда, търговците на дребно, производителите и търговците търсят партньори във веригата за доставки. Които могат да предоставят транспортни услуги с един договор. Нашата компания предлага и извършва експресни транспортни услуги за района на цяла България и във цяла Европа.

Основни направления на дейност

Нашите професионалисти съответстват на вашите товари с правилното превозно средство и правилния маршрут. С възможност за преструктуриране на ресурси, ако условията се променят. Ние управляваме процеса от край до край, като същевременно предоставяме персонализирано решение, което да отговаря на вашите нужди. Нашата компания предоставя пълен набор от транспортни услуги. Свързвайки се с нас, можете да използвате модерната услуга в областта на транспорта. Ние поемаме пълната отговорност за доставката на различни видове стоки. Ние предлагаме следните транспортни услуги: Автомобилен транспорт. Транспортните услуги от този тип ще трябва да се използват за всеки друг вид доставка. Транспортирането на товари до летището или жп гарата се извършва само с автомобили. Предимствата на услугите включват възможността за доставка на всякакъв вид стоки, включително нетрайни и извънгабаритни. Трябва да се има предвид, че автомобилният транспорт е по-опасен от другите и по-скъп от железопътния транспорт.

Въздушен транспорт

Този вид доставка ви позволява бързо да транспортирате стоки от една точка до друга, дори ако те са на разстояние от няколко хиляди километра. Специалистите на транспортна компания трябва внимателно да разработват маршрут и да търсят оптимални схеми. Стоките се претоварват само 2 пъти, при доставка до летището и при пристигане в склада на получателя. Недостатъците на такава доставка включват само високата цена. Железопътен транспорт. Железопътният транспорт е най-надежден и безопасен. Освен това доставката с влак отнема относително кратък период от време. Да, пратката не се доставя веднага, ще трябва да изчакате влака, това обикновено отнема няколко дни. Дори извънгабаритни товари и големи пратки могат да се транспортират с железопътен транспорт. Транспортът на стоки по железопътен транспорт също има недостатъци. Такъв транспорт отнема повече време от автомобилния транспорт. Стоките могат да бъдат доставени само там, където има железопътни транспортни маршрути.

Допълнителна услуга

И така, кои услуги трябва да използвате? Всичко зависи от желаното време за доставка на стоки, спецификата на тръгване и местоположението на пунктовете на тръгване и получаване. Изборът на транспорт ще бъде осигурен от нашите специалисти. В своята работа те отчитат всички фактори, помагат да се намали времето, по което товарът е в път и разходите на клиента. Предоставяйки услуги за превоз на стоки, ние предоставяме допълнителни услуги. Като се свържете с нас, можете да поръчате: опаковане и етикетиране на продукти. Складово съхранение, застраховка, препращане и доставка в градовете, заминаване и пристигане. Всички услуги се предоставят при изгодни условия. Прогнозната цена на услугата е посочена в съответните раздели на сайта. Точната цена на услугите ще бъде обявена от нашия специалист след съгласуване на всички подробности за доставка.

Нашите предимства

Опитът на специалистите. Натрупаните знания и умения позволяват на нашите специалисти да предоставят всички услуги и да избягват грешки. Ефективност на работата. Когато предоставяме услуги, ние винаги се опитваме да съкратим максимално времето за доставка. Интегриран подход към работата и високо ниво на отговорност за безопасността на всички предмети. Оптимални цени за услуги, предоставяни от установени връзки с превозвачи и наличието на собствени клонове във всички големи градове. Отчитайки спецификата на пратките и желанията на клиентите. Свържете се с нас! Ние ще предоставим всички подходящи услуги за вас в близко бъдеще. Можете да изясните условията на работа, като ни се обадите.

Транспортни услуги в София

Ние разбираме всички тези предизвикателства и предоставяме персонализирани решения, които гарантират. Че вашите транзакции са навременни, съвместими и поверителни. И като комбинираме нашите експедиционни товари, управление на произход на товари. Ние ще можем да изградим възможно най-доброто решение, съобразено с вашите нужди. Докато другите компании за транспортни услуги в София се специализират в различни области на митническото посредничество. Практическият опит на нашите специалисти обхваща цялата ширина на вноса и износа. Но процесът става все по-сложен с въвеждането на регулациите и затова спедиторите ценят нашите специализирани екипи. Които са посветени на бизнеса с транспортните услуги.