Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Съхранение на мебели

съхранение на мебели

Съхранение на мебели – Склад за съхранение

Самостоятелното съхранение е чудесна алтернатива за продажба или изхвърляне на вашите ценни вещи. За малка месечна или годишна такса, вашите вещи ще може да се съхраняват в обезопасено хранилище. За което ще имате пълен достъп. Намирането на сигурни и надеждни фирми за съхранение на предмети и мебели е много трудна задача. Самостоятелното съхранение е лесно за използване, то ви помага да поддържате дома си чист и просторен. Компаниите които предоставят климатизирани хранилища за съхранение на мебели и лични вещи, предлагат доста ниски цени. На всеки клиент се предоставя определена зона за съхранение на личните му вещи, във складовете за самостоятелно съхранение. Клиентите които са оставили мебелите си за съхранение, във климатизираните хранилища, са спокойни че те ще бъдат на сигурно място. Много от компаниите предлагат климатизирани хранилища, които са идеални за съхранение на офис мебели и лични вещи. Хамали ЕООД е специализирана компании за съхранение на мебелите, в цялата страна.

Климатизирани хранилища

Намирането на правилно решение за съхранение на мебели, може да бъде много трудна задача. Съхраняването на мебели във самостоятелно хранилище, е отличен начин да ги държите на сигурно и безопасно място. Подготовката и опаковането са ключът, който гарантира че вашите мебели ще запазят своята форма и красотата си. При търсенето на самостоятелно хранилище, изберете това хранилище, което е отоплено или климатизирано. Но преди това, сравнете цените и условията на съхранение. Разположението на местото за съхранение, цената и времето за съхранение, може да бъдат важно основание за наемане. Преди да наемете хранилището за съхранение, първо проверете влажността на помещението. Поставянето на мебелите върху дървени палети и специални скари. Няма да позволи по никакъв начин на влагата, да повреди вашите мебели. Опаковката и опаковането са ключа който гарантира външния вид и красотата на вашите мебели.

Предпазване от повреди

Ако имате желание да предпазите покритието на вашите хубави мебели от мухъл. Препоръчваме ви да ги почистите предварително със воден разтвор и след това да ги намажете със дебел слой восък. Поставете всички винтове, болтове и гайки във прозрачна торбичка и ги закрепете за рамката на леглото. Потърсете услугите на застрахователните компании и поискайте оферта за пълно застраховане на вашите мебели. Големите шкафове може да се използват за съхранение на по малки предмети. Наредете по малките предмети вътре във шкафовете така че, въздуха да може да преминава между тях. Оставете вратите на големите шкафове леко притворени, като използвате за тази цел тиксо и въже. Почистете всички чупливи предмети със кърпа и ги опаковайте със амбалажна хартия. След това ги подредете така че, да няма опасност от падане. Ако разполагате със пластмасови бидони, може да ги поставите в тях. В никакъв случай не затваряйте капаците на бидоните.

Опаковката осигурява най-добра защита

Всички мебели може да бъдат подредени заедно и поставени в една голяма кутия. Компютрите трябва да се съхраняват в оригиналните си кутии. Телевизорите които имат плоски екрани, трябва да се съхраняват в оригиналните си опаковки. Те трябва да се преместват много внимателно. Запълнете всички празни пространства във вашите кутии с опаковъчна хартия. Защитете сейфа на вашето хранилище със много стабилна комбинация. Проверявайте всеки месец състоянието на вашите мебели. Направете инвентаризация на всички мебели, преди да ги оставите във склада за съхранение. Уверете се напълно че хранилището е застраховано от застрахователната компания във случаите на кражба. Ако не можете да намерите подходящо хранилище за вашите скъпоценни мебели. Заповядайте във офиса на нашата компания за да ви предоставим наше сигурно и климатизирано хранилище