Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Съхранение на багаж

съхранение на багаж

Съхранение на багаж

Всеки един от нас знае колко е важно да бъдем сигурни в днешно време. Рядко можем да имаме доверие на всеки, с когото се срещаме. Това е съвсем нормално, тъй като времето, в което живеем, е такова, че не позволява да се отпуснем напълно. Едни от най-важните услуги, които предизвикват съмнение и недоверие, са складирането и съхранение на багаж. В тази работа трябва да има 100%-ва сигурност. Багажът на всеки човек е изключително ценен и важен. Никой няма право да се отнася безотговорно с него, особено когато е поел ангажимент да го съхранява. Складирането и съхранението на багаж са част от хамалски услуги, които предлага нашата професионална компания – Хамали ЕООД. Ние предлагаме специализирани хамалски услуги както в България, така и в чужбина. Работата не е никак лесна. Необходим е професионален екип и специален превоз, за да може всичко да бъде извършено прецизно, без никакви грешки.

Изготвяне на план за съхранение

Опитът на компанията е огромен, тъй като дълги години се стреми да служи на своите клиенти, без да има разочарования от тяхна страна. Най-добрият избор, който можете да направите в тази област, е като се доверите изцяло на нашите професионални служители. В никакъв случай няма да останете разочаровани! Планът за всяка конкретна услуга се прави предварително, за да няма недоразумения и грешки. Политиката на вършене на работа при нас е на отлично ниво, затова можем да гарантираме с чиста съвест за прецизност във всяко едно действие. Служителите на нашата компания се грижат за вещите на клиентите повече отколкото за своите. Това е напълно оправдано, тъй като те са поели отговорност към това, което правят и са концентрирани постоянно в действията си. Складирането на багаж е свързано с неговото опаковане

Критерии за съхранение на багаж

За да се складира дадено нещо, то първо трябва да бъде опаковано по подходящ начин. След това трябва да се постави върху специални стелажни системи, за да може да се съхранява дълго време и с гаранция. Опаковането се извършва в зависимост от това какъв е материалът, каква е формата, дали е чупливо и така нататък. Има безброй критерии, по които се определя как най-внимателно да бъде опакован даден багаж. След като се опакова, служителите внимателно подреждат всичко, което им е оказано, по най-добрия начин. Важно е как ще се складират всички части от багажа, така че да няма възможност за някакви повреди. Съхранението на багаж е значително важна услуга, която трябва да се извършва единствено от отговорни хора. Задачата трябва да бъде поета от професионална част от персонала. Нашата компания гарантира за 100%-ва сигурност при съхранението на вашите вещи! Наблюдението над багажа е непрекъснато. Не се изпуска от контрол дори за миг.

Помещения за съхранение на багаж

Въпреки сигурността, която постоянно осигуряваме, не си позволяваме да се отпускаме в никакъв случай. Поддържането й дори е по-важно. Помещението, в което се съхраняват багажите на всеки, който се е доверил на нашата компания, е напълно чисто, сухо и добре охранявано. Случаите, в които можете да ни се доверите и да ползвате нашите услуги, са най-различни. Това е когато си търсите нова квартира или искате да закупите ново жилище. Когато решите да пътувате до някъде, но прецените, че нямате възможност да плащате наем, докато ви няма. Докато временно сте в малко жилище, в което няма начин да съберете целия си багаж. Ако ви се наложи да пътувате до някое по-далечно място, например някъде в чужбина. Ние поемаме грижата да съберем вашия багаж, да го опаковаме и да го съхраним професионално в нашия склад. Когато клиентът прецени, можем да транспортираме багажа му до посоченото от него място.

Целите на нашата компания

Нещата, които могат да се съхраняват, са лични вещи, товари, пратки, малки машини и най-различни други принадлежности. Цените на тези услуги са по договаряне. Винаги компанията се стреми да даде най-доброто от себе си. Освен това, работата е изключително отговорна и ангажираща. Трудът на тези хора трябва да бъде оценен по подобаващ начин, но въпреки това компромисите и отстъпките не са изключени като вариант, което е в огромна полза и за компанията, и за клиентите. Добрата репутация на една фирма е много важна за развитието и усъвършенстването й. Мнението и оценката на клиентите, ползващи тези услуги, са напълно необходими и професионалистите се влияят от тях. В това няма нищо нередно и срамно, тъй като истинският успех на една компания се гради чрез подкрепата на своите дългогодишни клиенти. Препоръките на клиентите към свои близки и приятели са изключително важни за фирмата.

Гаранция за съхранение на багаж

Нашата компания – Хамали ЕООД гарантира прецизност в своята работа. Услугите се извършват на точното място, по точното време и по най-подходящия начин. Гарантират се точност, прецизност, бързина и сигурност в услугите които извършваме. Всичко друго остава на заден план. Вие не бива да се притеснявате за абсолютно нищо, когато багажът ви е в нашите ръце. Тъй като опита, който сме натрупали през годините, ни доказва, че винаги можем да се справим с всякаква поръчка на клиент. Това става или точно според неговите очаквания, или дори понякога може да надминава тези очаквания. Надяваме се да направите правилния избор, да се доверите напълно на нашата компания и ако всичко бъде наред, горещо да ни препоръчате на вашите приятели и познати !