Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Съвети за преместване

съвети за преместване

Съвети за преместване

Преместването в новия офис е вълнуващо преживяване за всяка компания за хамалски услуги. Но за тези, които се занимават със самото преместване, може да бъде изключително стресиращо. Едно проучване от страна на нашата компания установи че. Преместването на помещения са втората най-стресираща задача, с която мениджърите трябва да се справят. В резултат на това колосалните 78% от компаниите всъщност не желаят преместване. Те избират да останат в неефективни, стръмни и скъпи съоръжения, за да избегнат големия стрес. Съвети за преместване. Ако сте отговорни за какъвто и да е вид преместване на офиси, важно е да сведете до минимум смущенията. Новите съоръжения трябва да отговарят на настоящите и бъдещите нужди на Вашата компания. Задачата на мениджъра на проекта, е да организира, управлява и осигурява всички детайли на преместването с много подробности. Вероятно е да бъдете натоварени с много проекти за преместване на офиса в кариерата си. За мнозина това може да бъде за първи и последен път, когато ръководите преместването.

Съвети за преместване на офиса

За да избегнете най-големите грешки при плана за преместване. Ние събрахме няколко основни неща, които трябва да прегледате, за да управлявате успешно проекта за преместване на офиса. Бюджет. Колко би струвало вашият проект за преместване ? Когато се преместват офиси, разходите може много бързо да бъдат изравнени. Бюджетите може лесно да бъдат преодолени само поради забавяне, пропуски и проблеми, които се появяват неочаквано. Най-вероятно ръководителя на проекта ще бъде отговорен за управлението на този бюджет. Който може да включва разходи като вътрешен дизайн и ново обзавеждане. Обикновено това изключва правни и имуществени такси. Придържането към бюджета, може да бъде толкова трудно, колкото и при задаването му. Изненадите и скритите разходи може да излязат от неща, които не сте и помислили. Ето някои общи неща, които пренебрегват много от бюджетите. Смятате ли, че можете да се справите с всичките разходи във вашия офис ?

Как трябва да проектирате новото си офис пространство ?

Имате ли наето или специализирано оборудване, което изисква специална обработка ? Това би могло да включва и колекции от изкуства или химикали. Има ли ограничения за достъпа или времето, които ще окажат влияние върху цената на вашето преместване ? Важно е да можете да възстановите всички разходи за преместването на офиса, преди да започнете. Разнообразните разходи може да бъдат погрешно преценявани, или напълно пропуснати. Само защото преди това не сте имали подобно преместване. Може да обсъдите вашето преместване с опитна търговска компания за преместване. Която предварително ще калкулира цената върху разходите за вашето преместване. В зависимост от състоянието на новото работно пространство, може да се наложи да извършите малък или частичен ремонт. Така или иначе, ще трябва да намерите професионална фирма за офис оборудване. Която да ви предостави необходимите интериорни решения за обзавеждането на вашия офис.

Как да намерим фирма за обзавеждане

В идеалния случай фирма, която предлага решение “до ключ”. Като същевременно осигурява срокове, висок стандарт на завършване и в рамките на вашия бюджет. Ако можете да се обърнете към компания с ясна представа за вашите ограничения и нужди. Които филиалът на компанията трябва да бъде в състояние, да поеме пълен контрол върху дизайна и концепцията на вашия офис. Това ще ви помогне да намалите натоварването и стреса, тъй като те ще управляват интериора ви от концепцията до предаването. Като същевременно ще ви държат в течение, за всяка крачка от преместването. Увеличаването на офис пространството, може да бъде и ключова цел за вас, особено ако фирмата ви се разраства бързо. Това е мястото където услугите на космическия плановик може да бъдат полезни. Поговорете с фирмата за преместване, тъй като те ще ви помогнат с общите проблеми, свързани с планирането на пространството. Те също може да ви предоставят различни видове услуги за ремонт.

Комуникация при преместване

Ефективната комуникация е от съществено значение за успеха на проекта за преместване. Въпреки че това може да не бъде отговорност на управителя на съоръженията. Съвети за преместване. Ако управителя е под ваша компетенция, важното е да имаме стратегия за разпространение на думата за вашето преместване. Има различни начини, по които можете да кажете на клиентите, доставчиците, наемодателите и други контакти, включително. Разпространение на листовки или промяна на адресни карти с клиентски разписки и фактури. Изпращане на имейл или пощенска картичка. Поставете известие в уебсайта си, напишете постове в социалните медии. Не забравяйте да актуализирате адреса в малката си обява в Google, канцеларски материали, уебсайт и имейли. Привличането на служителите на ваша страна и в цикъла е важна част от облекчаването на тревожността, свързана с преместването на офиса. Изслушването на служителите, също ще ви помогнат да се справите с проблемите свързани с преместването.

Какво ще направите със съществуващите ви офис обзавеждане ?

Съвети за преместване. Накарайте доставчиците на услуги да са наясно с хода преместването. Прегледайте договорите си и проучете как да ги съобщите на фирмата за преместване. Също така не забравяйте да се обадите на банките и на застрахователните компании, че се премествате. Възможно е да ремонтирате офис обзавеждането си, да го направите толкова добре, както изглежда новото обзавеждане. Да отговаряте на новите работни изисквания или да достигнете модерните стандарти за дизайн, зададени от архитектите. Този процес може да бъде много полезен, тъй като е по-малко излишен и значително по-евтин от закупуването на ново обзавеждане. Ремонта на офис столовете може да струват до 80% по-малко, отколкото новите. Един доставчик на интегрирани услуги, трябва да ви предостави набор от възможности за вашата стара мебел. Те може да имат способността за преработване на проекти и да ви предоставят други опции за вашата стара мебел, като маркетинг или продажба.