Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Специализирани услуги

специализирани услуги

Специализирани услуги

В ежедневието си всеки един човек се сблъсква с какви ли не задачи. С много от тези задачи можем сами да се справяме, но не с абсолютно всички. В днешно време всичко е развито до такава степен, че хората гледат да се улесняват по всякакъв възможен начин. Това е напълно оправдано, тъй като живеем в изключително забързан свят, в който за отрицателно време е необходимо да се вършат десетки задачи. За съжаление обаче, не всеки има цялото време и енергия на света. Хората са заети със своите собствени задължения и трудно намират време за допълнителни и излишни ангажименти. По този въпрос могат да се говорят много неща, но да говорим по темата за специализирани хамалски услуги. Ако сте изключително ангажирани и заети през по-голямата част от деня, но е необходимо да се свърши нещо на всяка цена, можете да се обърнете към нас.

Специализирани услуги за София

Ние сме професионална компания, която предлага най-различни хамалски услуги както в София, така и навсякъде в цялата страна. Хамали ЕООД е фирма, която може да даде значително много на своите клиенти, като остави най-добрите впечатления. Работещите при нас са истински професионалисти, които се комбинират в специализирани екипи, за да вършат качествено работата си. Гарантираме на 100%, че работата на служителите ни е напълно коректна и крайният резултат винаги е отличен. Освен че сме коректни в работата си, сме и изключително точни и бързи с поръчките, които имаме. Не губете време в размишления, а ни потърсете, ако имате нужда от следните услуги. Предлагаме професионални хамалски услуги, преместване на офиси, апартаменти, жилища и така нататък. Преместването на вещите от вашето жилище, апартамент или офис се осъществява по предварително изготвен план.

Предварително договаряне за услуги

Нашите служители проучват и анализират даденото място, като предварително го оценяват. Сумата, която ще дължите накрая, се определя от тази прецизна и точна оценка на професионалистите в нашата компания. Това е значително важна част, тъй като клиентите обичат изгодните и договорени сделки. Едно от най-добрите качества на нашата компания е точно това – предварителното договаряне за цените. Консултантите ни извършват подробно проучване на вашето жилище до най-дребния детайл. След това дават подходяща оценка и подготвят план за действие. В зависимост от желанията на клиента, към офертата може да се включат и други услуги, като например съхранение на мебелите ви за определен от вас, срок. Процесът на преместване на имуществото ви от едно място на друго включва следните специализирани хамалски услуги. Опаковане на абсолютно всички артикули по подходящ и специален начин.

Специализирани услуги при преместване

Товаренето им, при което вещите се подреждат по специфичен начин, който е напълно невредим за тях. Разтоварване – извършва се от по-издръжливите служители в екипа. Разопаковане – това също изисква много прецизност и внимателност. Подреждане – за да добие вид помещението, в което са разопаковани мебелите и уредите, е необходимо да се наредят по някакъв начин. Ние можем да помогнем и с това, като внимателно слушаме желанията на клиентите си. Нашите служители не биха предприели дадено действие, ако то не е оказано от потребителите на услугите ни. Своеволията са напълно изключени като право на работещите в Хамали ЕООД. Всяка една услуга е по ваш избор и предпочитание. Нашата фирма предлага и много допълнителни услуги като почистване и преместване на жилища, апартаменти, офиси, складове, мазета и така нататък.

Осигуряване на застраховка за всички клиенти

Ние помагаме на хората по-лесно и по-бързо да свършат определена работа. Освен това, гарантираме за изключителна безпогрешност във всяко едно действие. Хората, които са непохватни, задължително трябва да потърсят помощ от нас. Не се притеснявайте как нашите служители вършат всичко, без да правят грешки. Те са професионалисти и са свикнали със своята работа. Точно затова сме професионална фирма, предлагаща най-различни специализирани услуги. Нашата цел е да надминаваме очакванията на всеки един клиент, който е решил да ни се довери. При евентуални грешки от страна на нашите служители, ние сме се погрижили те да бъдат поправими. Въпреки че това се случва много рядко, все пак трябва да имаме някакъв начин за компенсация на нанесените щети. Специализираната ни компания осигурява застраховка на всеки един клиент, с помощта на която той може да бъде още по-сигурен и спокоен.

Сигурност и коректност за всеки един наш клиент

Всяко едно нещо може да бъде възстановено, ако случайно бъде повредено по някакъв начин. Не се тревожете за това, тъй като освен че сме истински професионалисти в работата си, сме и извънредно коректни към всеки един наш клиент. Не губете повече време в размишления. Ако имате нужда спешно и бързо да свършите някакви задачи, обадете ни се. Ние винаги сме на ваше разположение. Услугите ни са достъпни за всеки, който изпитва необходимост от помощ. В днешно време това се случва често и на много хора, тъй като всеки върши своите задължения и не му остава време за излишна работа. Ние ценим изключително много всеки един наш клиент и уважаваме неговите желания. Решението да ни се доверите ви прави специални клиенти още на момента. Ще се радваме да бъдете част от нашите редовни потребители, задоволявайки и дори надминавайки очакванията ви.