Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Преместване на мебели

преместване на мебели

Преместване на мебели

Независимо дали са изработени от твърда дървесина, или ПДЧ плоскости, вашите мебели са особено уязвими при преместване. При преместване не само че можете да надраскате и да нараните мебелите си. Но също така може да ударите стените и вратите по пътя си. Поради тази причина е особено важно да бъдете подготвени с правилната стратегия със инструменти и пособия за преместването на мебели. Запомнете: преместването на мебели без защита е основен проблем. Когато става дума за преместване на дивани, столове, бюра, скринчета и маси. За по-безопасни и по-ефективни начини за преместване на мебели без да надраскате плочките. Преместването на тежки мебели, не е по силите на слабите хора. Освен ако не планирате да преместите няколко стола, растителни поставки и маси. За по тежки мебели, препоръчваме да потърсите помощ от съседи, или от приятели. Бутането на тежки мебели по плочките на офиса или жилището от само себе си не е добра идея.

Какво включва преместването на мебели

Вие не само бихте могли да нараните гърба и раменете си. Но също така може да повредите тези красиви мебели от твърда дървесина. За да избегнете надраскването на мебелите, повикайте няколко приятели или някой от вашето семейство. Преместването на мебели включва легла, дивани, бюра, масивни маси, скринове и бюфети. Ако вашите приятели откажат да ви съдействат, потърсете веднага услугите на специализираните компании за преместване на мебели. Каквото и да правите, по никакъв начин не предприемайте опасни начини за преместване. Защото ще влошите нещата още повече. Тази стъпка няма да отнеме много време и ще спомогне значително да облекчи товара ви. Ако част от мебелите изискват премахване на крака или части, ще трябва да се уверите, че имате нужните инструменти. След като отделите мебелите, преместването им ще стане много лесно. Ако можете да намерите големи одеяла и юргани ще улесните нещата.

Какво се изисква при едно преместване

Преместването на тежки мебели може да се осъществи със помощта на няколко човека. Индивидуалното преместване на мебели, може да окаже фатални последици върху вашето здраве. Преместването на мебели изисква професионален екип с голям опит и специален превоз. За да съхраните външния интериор на вашите мебели, използвайте одеяла и юргани. Опаковайте мебелите така че, одеялата и юрганите да покрият всички гладки повърхности. След това с помощта на въжени колани и сапани, може спокойно да ги пренесете до камиона. С помощта на палетна количка и падащият борд, вие спокойно може да натоварите всички мебели в камиона. Като ги подредите така че, мебелите да не се допират един в друг. Ако смятате че няма да се справите самостоятелно с пренасянето на тежките мебели, потърсете фирма за хамалски услуги в страната. Ние ви препоръчваме да наемете професионална фирма за хамалски услуги за да преместят вашите мебели.

Необходими инструменти за преместване на мебели

Ако не можете да си осигурите камион за мебели, можете да наемете фирма за хамалски услуги която разполага с камион. Каквото и да правите, не забравяйте да премествате тежките предмети бавно и внимателно. Ако повдигате тежките мебели от земята, не забравяйте да използвате подходящите техники и инструменти за повдигане. Ако решите да пренасяте вашите мебели през етажите, уверете се че те са правилно укрепени. Премествайте мебелите бавно и проверявайте всяка ваша стъпка, за да се уверите напълно, че плочките не се надраскват. Използвайте само товарните асансьори, при първа възможност. Използването на асансьора за хора, може да доведе до аварийно блокиране. Имайте предвид че преместването на тежки мебели е сериозен бизнес. За успешното преместване на мебели от едно жилище във друго, ще ви е необходима професионална фирма със дългогодишен опит. За ваше щастие, нашата фирма за хамалски услуги, ще ви помогне с преместването.

Избор на професионална фирма

За съвети, информация и други подробности за преместване на мебели, моля потърсете услугите на специализираните фирми за хамалски услуги. И накрая, ако наистина имате нужда от професионално преместване, помислете дали да наемете професионална компания за преместване. Където ще заплатите след като бъде извършена услугата. Или ще рискувате със фирма, която предлага прекалено ниски цени но със предварително заплащане на услугата. За ваша голяма радост, Хамали ЕООД предлагат широка мрежа от реномирани и надеждни услуги за преместване на офиси и жилища. Все пак трябва да знаете, че не всички фирми за преместване на мебели във страната са лицензирани и осигурени. Затова много внимавайте коя фирма за хамалски услуги ще изберете. Нашата компания ви пожелава късмет във избора на фирма за преместване на мебели. Ако имате нужда от преместване на вашите мебели, потърсете специализираните компании за преместване на мебели.