Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Преместване на жилище

преместване на жилище

Преместване на жилище

Домът е мястото, на което сме с любимите си хора, където си почиваме и където можем да се отпуснем напълно. Често се случва, така че да сменим жилището. Причините могат да бъдат най-различни. Имате нов член на семейството и старото жилище не е достатъчно голямо. Трябва да смените местоработата си и следователно и града, в който живеете или просто искате да закупите нов дом. Без значение какво е подтикнало вашето преместване, предстои доста работа. Трудно бихте могли да се преместите в новия дом без помощта на фирма за хамалски услуги. Цялата покъщнина, която сте събрали в предишното жилище, сега трябва да бъде преместена в новото. Като имате предвид колко мебели и уреди има, сами може да прецените трудността на задачата. След дълъг работен ден едва ли ще имате сили да премествате тежките мебели. В днешно време има много фирми, които предлагат преместване както на офиси, така и преместване на жилище.

С какво е свързано преместването на жилище

Преместването от едно място на друго е свързано с много стрес и нерви освен ако не се доверите на правилната фирма за хамалски услуги. Но как може да бъдете сигурни, че ще свършат качествено работата? При нас място за съмнение няма. Процесът на преместване включване няколко етапа, което осигурява организираността на работата и спокойствието на клиента. Първо създаваме план, по който ще се действа и едва след одобрение от собственика на жилището, започваме да действаме по него. След одобрението на плана работа, трябва да подпишете договор, чрез който давате съгласието си за извършване на преместването. Някои хамалски фирми действат без договор, но при нас това е немислимо. Само чрез подписването на документ можем да гарантираме професионалното изпълнение на задачата. След подписването на договора преминаваме към самото преместване. Нашият екип се състои от хора с дългогодишен опит в преместването.

Договор за преместване на жилище

Преместването започва от по-малки мебели и уреди. Всички те се опаковат старателно и се поставят в кашони, което допълнително осигурява защитата им. Знаем колко неприятно е, когато някоя мебел или предмет се одраскат, а дори и по-лошо да се счупят. Точно затова разчитате на хамалски услуги – да предпазите любимите си мебели и уреди от наранявания и повреди. След опаковането на малките предмети идва ред и на големите мебели – легла, гардероби, дивани, секции и други. Опаковат се с аеро фолио и допълнително тиксо, за да осигури безпроблемното им пренасяне. При преместването на големите мебели, особено легла и дивани, при невнимателна работа има вероятността да се надраскат освен самите мебели, а също и стените. С фирма за хамали, които имат дългогодишен опит зад гърба си, вероятността от такъв инцидент е минимална. По-специалните предмети като стъкла, огледала и като цяло лесно чупливи предмети, получават повече внимание и се опаковат допълнително.

Как се извършва самото преместване

За завършек на опаковането всички се увиват в амбалажна хартия и могат да потеглят към новия си дом. Самото преместване на мебелите става с помощта на специални колани и сапани, които улесняват движението между етажите. Демонтажа и съответно монтажа на големите мебели – секции, гардероби и други, е включена услуга, която изпълнява нашата фирма за хамалски услуги. Процесът се извършва бавно, по етапно и с голямо внимание от страна на служители. Особено специално е разглобяването на секции, които са изградени от няколко части. Ако толкова масивни секции се пренасят наведнъж, вероятността да се повредят или счупят е голяма. Точно затова разглобяването е важна част от пренасянето им. Вратите и елементите на секции се разглобяват, опаковат се поотделно, съответно с аеро фолио. Малките детайли като болтове и гайки, се поставят в найлонови пликчета, за да не се загубят.

Етапи за преместване на жилище

След като приключи преместването цялата секция се сглобява отново. Този процес е приложим само за секциите, изработени от пресован материал или МДФ плоскости, всички останали направени от бук, дъб и масивно дърво се изнасят цели. Предпоследният етап от преместването на жилището, е разбира се, товаренето на мебелите в камиона. Това се извършва със специални помощни материали, които улесняват качването им в превозното средство. Започва се с най-големите и обемисти мебели, които се подреждат много внимателно и старателно. След това идва ред и на по-малките предмети и електрическите уреди. Всички те се подреждат по начин, по който да се наредят и да не се разместват по време на пътуването. Камионът с който ще се извърши преместването на мебелите, задължително трябва да има падащ борд. И най-последният етап е самото преместване в новия дом. Така както се прибират всички мебели и предмети, се подреждат в новото жилище.

Последен етап за преместване на жилище

Съгласно желанията на собственика и неговите изисквания всичко се поставя на своето място и се подрежда в новото жилище. Преместването от едно място на друго в никакъв случай не е лесна задача, която обикновения или сам човек може да извърши. Въоръжете се с търпение докато хамалската фирма, която сте наели, за да извърши услугата, свърши с преместването. Бъдете спокойни, защото в нашата компания работят само професионалисти, които притежават нужния опит и умения. Нашата цел е единствено да удовлетворим желанията на клиента. Пренасянето на цялата покъщнина не е лесно, но с правилната хамалска фирма става лесно, бързо и сигурно. Забравете за тревогите по време на преместването и се насладете на новото си жилище. Доверете ни се и превърнете своите мечти в реалност.