Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Преместване на дома

преместване на дома

Преместване на дома и подготовка за преместване

Преместване на дома по време на коледните празници и нова година може да бъде доста шокиращо. По това време на годината ще трябва да пазарувате и едновременно да търсите фирма за преместване на дома. Опаковането на принадлежности и подготовката за преместване на цялата ви собственост може да бъде напълно невъзможно от ваша страна. Така че, щом намери нов апартамент или нов дом, веднага потърсете компания за преместване на дома. Но първо проверете коя фирма за преместване, може да ви даде най-доброто предложение. И в същото време да ви гарантира качеството на услугите. Такава професионална компания може да се намери само в големите градове на страната. Фирмата за преместване първо ще подготви проект за план, който ще трябва да одобрите. След това ще подпишете договор между двете страни, заедно с всички клаузи за прехвърляне.

Преместване на дома и изготвяне на договор

Веднага след като подпишете договора, служителите на компанията ще изпратят екип, който ще извърши преместването. Служителите на компанията ще започнат незабавно да опаковат вашите по-малки мебели, като ги поставят във специални кашони. След това ще се пристъпи към демонтирането на всички по-големи мебели, като гардероби, легла, секции, кресла и дивани. Всичките ваши мебели ще бъдат старателно опаковани с аеро фолио и тиксо, за да не бъдат надраскани гладките им повърхности. Стъклата, огледалата и всички дръжки на секциите и гардероба, ще бъдат предварително демонтирани и опаковани с аеро фолио. След като бъдат демонтирани всички домашни принадлежности, ще бъдат опаковани със амбалажна хартия и готови за преместване. Свалянето на тежките и големи мебели от етажите, се извършва с помощта на специални колани и сапани. Всичко това се извършва от професионалисти, които имат дългогодишен опит, във сферата на хамалски услуги.

Монтаж и демонтаж при преместване

Демонтажа и монтажа на гардероби, секции, спални и разтегателни дивани, е една от специализираните дейности които извършва компанията. Всички големи мебели се разглобяват много прецизно, като се започва първо от вратите на секцията. Те се свалят една след друга, като се внимава да не се развали и повреди целостта на покритието. Всички врати се опаковат внимателно с аеро фолио, така че да може бъдат монтирани отново на мястото си. Всички елементи като дръжките на вратите, дръжките на чекмеджетата, болтове и гайки се поставят в найлонови пликчета. При разглобяване на секциите, всеки елемент се надписва, за да може след това да се монтира много по-лесно. Секциите които са изработени от масивно дърво, като бук и дъб, се изнасят цели. Като предварително се завиват и опаковат със одеяла и юргани. Разглобяват се само секциите които са изработени от пресован материал или МДФ плоскости. Тъй като съществува опасност от повреждане или от счупване.

Етапи за преместване на дома

След като се изнесе цялото обзавеждане, започва етапа от товарене на мебелите в камиона. Първо се товарят най-тежките мебели, със помощта на палетни колички и падащият борд на камиона. А след това се товарят, по дребните и малки предмети. Всички мебели се подреждат много внимателно, така че да не се повредят по време на пътуването. Времето за пътуване се определя от трафика и движението по пътя. След като пристигнете във новото си жилище, започва последния етап от вашето преместване на дома. Разтоварването на камиона се извършва по обратния ред на товаренето. Цялото обзавеждане се разтоварва и се нанася внимателно в новото жилище. Всички мебели се разопаковат много старателно и се подреждат в новото жилище. Като се започва от гардероба, секциите и по-тежките предмети. Монтажа на вашите мебели се осъществява, посредством уменията и дългогодишният опит на нашите служители. Нашата компания за хамалски услуги, ще ви осигури най-доброто преместване.