Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Преместване на багаж

преместване на багаж

Преместване на Багаж

Ново начало, но със старите мебели – не парадокс, а чудесна идея за улесняване адаптацията към промяната. Интериорът не само внася уют и позитивна енергия, той е отражение на вашата личност, вкус и отношение към света. Макар вълнуващо, преместването на ново място е неминуемо съпроводено със стрес, тревоги и задължения. Преместване на багаж. Една от задачите е транспортът на сякаш „хиляди“ предмети – от ножици и чаши до хладилници, дивани и секции. Това често създава допълнително притеснение и може да загуби много от вашето време. Ако разполагате с нерви за лазене и време за губене, то заемете се собственоръчно с тази задача. В случай, че желаете да си спестите потенциалния стрес и не разполагате с излишно време, най-добрият вариант е допитването до фирма за хамалски услуги. Опитните служители не само биха ви отменили в този „хамалски труд“, но и биха го извършили далеч по-качествено и бързо.

Какво получавате

Получавате грижливо опаковани и непокътнати мебели, транспортирани на новото място за кратък срок, а плащането е разумни и приемливи размери. За специалистите са известни три основни тънкости на процеса – да се уверят, че сме взели всичко необходимо, надеждна опаковка и безопасно пренасяне. По отношение на първата тънкост собствената роля е най-съществена. Вие сте запознати с дейността и функцията на новото помещение, както и с личните си нужди. Тук бихте се справили достатъчно добре и сами. Може да подготвите списък, като в продължение на 3-4 дни добавяте неща, използвани от вас в ежедневието. При напускане прегледайте добре оставените вещи, потърсете под и зад мебели, в шкафове и дори кутии. Доброто планиране и предварителна подготовка са ключът към успеха. Ако все пак предпочитате работата в екип, попитайте приятели за съвет или за гарантиран успех потърсете фирма за хамалски услуги.

На каква фирма да се доверим

При наемането на такава фирма в самото начало можете да получите ценна допълнителна помощ, за която не сте подозирали. Опитните работници знаят какво клиентите често забравят в новото жилище или офис, както и кои неща ще ви бъдат излишни. Например, ако се местите от София в Лондон, ще ви трябват адаптери за контакти, разклонители или направо нови електроуреди. Точно затова се доверявате на фирма за хамалски услуги. Да няма забравени или пропуснати предмети при преместването. Повреди по мебелите хората обикновено асоциират със занемареност, мързел и безотговорност. В такива случаи състоянието на офиса или дома може да създаде погрешна представа за характера на собственика. Безупречната чистота на помещението не е гаранция за добро първо впечатление и лесно бива пренебрегната при вида на драскотини или белези от износване по обзавеждането.

Как да запазим мебелите

Дали ще е предвидено удобно кресло за гости или пък достатъчно високи тавани не трябва да бъде по-малко важно от удобния личен стол за бюрото ви. Дори да не сте заинтересовани от мнението на околните до такава степен, запазването на първоначалния вид на мебелите си остава задължително. Все пак никой не иска диван със скъсана тапицерия или хладилник, изглеждащ като жертва на ПТП. Преместването на мебели крие редица рискове. Все още се чувствате готови самостоятелно да предприемете това несигурно и комплексно начинание? Е, отново успехът не е гарантиран. Често е практически невъзможно пренасянето на определен товар без използване на специализирани услуги. Преместването на мебели е нелека и често опасна задача, не само за състоянието на мебелите и помещенията, а и за вашето здраве (кръст, колена, маникюр). Проблемите започват още с опаковането и продължават с изнасянето на мебелите – тесни врати, стръмни стълбища, тежки мебели.

Усложнения при преместване

Извършването на тази дейност от неквалифицирани хора може да причини – падане на мазилка, скъсване на килими, повреждане на самата мебел. Фирмите, от друга страна, използват специални фолиа и уплътнения за опаковане на вещите, разполагат с подходяща екипировка за сваляне на товар по стълби или през прозорци. Те ще ви осигурят достатъчно висок камион за безопасен транспорт и отговорен местен шофьор за доставката. Накрая екипът им ще отнесе товара точно до желаното място, спестявайки ви още едно мъчително носене. И все пак не забравяйте, че при пренасянето на тежък товар, дори физически силни хора могат да получат травма за цял живот вследствие на неизбежни резки движения. За хора с болки в кръста е абсолютно противопоказно! Служителите на Хамали ЕООД са мъже с опит, усъвършенствали техниката на вдигане и носене, работещи идеално в екип.

Какво получавате от нашата фирма

С наемането на Хамали ЕООД вие се освобождавате от стреса покрай преместването, като същевременно получавате нужния товар на желаното място в отлично състояние. Ниската цена ви спестява болки и време, а същевременно фирмата дава гаранция за успех. Ние осъзнаваме отговорността, която носим за вашите мебели, затова не предприемаме никакви рискове и обръщаме внимание към детайлите на всеки етап. Специалистите ни винаги проверяват надеждността на опаковката многократно. Намират най-удобния с оглед запазване целостта на товара начин за изнасянето му. Поставят го внимателно в камиона, за да не се повредят или счупят…. Транспортират до посочения адрес и не на последно място поставят товара на желаното място. Избирайки ни, избирате сигурността. Преместването на ново място носи хиляди отговорности, нека ви помогнем с поне една от тях!