Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Преместване в София

Преместване в София

Преместването на офиса, офис мебелите и жилището в големите градове е сложна задача, която е свързана със големи трудности. Ако сте решили да направите индивидуално преместване на вашият офис във града където живеете, може да изпаднете в истинска паника. Дори да успеете да натоварите малка част от вашите офис мебели, във лекотоварен автомобил или камион. Със сигурност ще срещнете трудностите, които не сте ги очаквали никога. За целта първо трябва да намерите подходящият лекотоварен или товарен камион, за да натоварите вашите офис мебели. Дори да намерите камион, няма да знаете колко мебели ще натоварите и колко курса трябва да направите. След това ще трябва да пренасяте тежки мебели самостоятелно през етажите докато стигнете до камиона. Вероятността да нараните първо себе си, а след това, да повредите вашите мебели е доста голяма. Осигуряване на компания, за хамалски услуги е за предпочитане.

Подготовка и организация

Неправилното паркиране на камиона върху тротоара или на улицата, може да създадете опасност от задръстване или пътно транспортно произшествие. Докато пренасяте офис мебелите, случаен крадец може да мине и да открадне част от мебелите. И накрая, цялото това преместване на офиса, ще ви се стори безкрайно, за което ще почнете да съжалявате. Така може да изгубите много ценно време, пари и нерви. За да се премести един офис, в голям град като София. Се изисква екип от професионалисти и специализиран транспорт за хамалски услуги. Ако не искате да понесете материални щети, потърсете услугите на професионална компания за хамалски услуги във София. Фирмите които предлагат хамалски услуги във София, ще ви предоставят експресна услуга със гарантирано качество. Една от тези фирми, които предоставят и гарантират високо качествени услуги за района на град София. Може да намерите във сайта за хамали и хамалски услуги за София.

Избор на специализирана компания

Нашата специализирана компания предоставя висококачествени хамалски услуги за всички квартали на град София. Ако изберете нашата специализирана компания, вие може да получите професионални хамалски услуги в София. Специализирани камиони за преместване на офис и офис мебели, с необходимия обем и размери. Пълен пакет от професионални хамалски услуги за град София. Това включва, посещение на наш служител до вашият офис, който ще изготви предварителен план за преместването на офиса. В рамките на 30 минути, ние ще ви изготвим оферта с невероятна ниска цена. Ако вие потвърдите и подпишете договора за премесване, веднага наш специализиран екип ще пристигне във вашият офис. Екипите за опаковане, монтаж и демонтаж на мебели. Пристигат в рамките на 30 минути, с лек автомобил в района на София. След като намерят подходящо място за паркиране, те ще пренесат необходимият опаковъчен материал и оборудване във вашият офис.

Гаранция за качество

Една част от екипа ще се заеме веднага с опаковането на по-малките офис мебели. А другата част ще се заеме с демонтирането на секциите и диваните. След като се опаковат всички офис мебели, внимателно се подреждат в кашони със различни размери. Елементите от секции и дивани, се опаковат във специални одеяла и юргани. По този начин ние предпазваме вашите офис мебели и дивани, от повреди и надрасквания. След приключване на опаковъчната дейност, ние внимателно започваме да пренасяме всички офис мебели и дивани, пред вашият офис. Това се извършва със помощта на специални колани за пренасяне на мебели. Демонтажа и монтажа на офис мебели и дивани, е една от най-сложните задачи, която извършва нашата компания. Това е единственият начин да запазим вашите офис мебели и разтегателни дивани, напълно невредими и здрави. Компанията ще ви гарантира, сигурността на всички мебели. Всички офис мебели се застраховат предварително.

Преместване в София – Наша основна грижа

След като изнесем всички офис мебели пред вашият офис. Ние ги подреждаме така че, да не пречат на движението. Пристигането на камиона за мебели, изисква само едно телефонно обаждане. С пристигането на камиона, започва експресно товарене на цялото имущество, с помощта на падащия борд. Камиона се паркира така че, да не пречи на движението. Товаренето на цялото офис обзавеждане, е от порядъка на около 40 – 50 минути. Във случаите когато пространството пред офиса е много голямо и офисът се намира на първият етаж. Пренасянето на всичките офис мебели, се извършва директно в камиона. Всичко друго останало, е всекидневният живот на нашите служители. Които извършват посещение, предварителен план, опаковане, демонтаж и преместване, съвсем професионално. Ние гарантираме, професионален метод и експресно изпълнение на всички поставени задачи. Опаковане, демонтаж и монтаж на офис мебели в определени срокове и специална опаковка за транспорт. Специализиран и прецизен транспорт на всичките ваши офис мебели и оборудване.

Преместване в София

Ние предлагаме всякакъв вид хамалски услуги на физически лица и фирми. Нашите цени са реални, прозрачни и за разлика от много други се публикуват открито, така че след попълване на поръчката няма да се налага да плащате допълнително за нищо друго. Нашите клиенти винаги са сигурни, че ако приемем поръчка, определено ще пристигнем навреме и ще разтоварим или преместим възможно най-бързо и точно, а това е доста евтино. Нашите хамали, не случайни хора от улицата, а щатни професионални служители, граждани на България, които са преминали строг подбор и обучение, са наистина най-добрите. От своя страна ние контролираме всяка стъпка от работата на нашите хамали.

Премахване на боклука

Премахване и извозване на стари мебели, битови и строителни отпадъци. Поръчайте контейнер за сметосъбиране. Много е лесно да поръчате услугите на хамали. Обадете се или изпратете имейл. Опишете накратко какво трябва да направите, кажете часа и датата на пристигане. Нашите професионални мениджъри ще ви зададат няколко уточняващи въпроса и ще определят цената на един час работа. След това ще ви информираме за контактите на назначените хамали и в точното време те ще бъдат с вас. Можете да платите услугите на товарачите с карта или в брой на вашия майстор. Юридическите лица могат да плащат безкасово с ДДС и без ДДС, след края на работата предоставяме всички приключващи документи. Със сигурност ще изясним с вас как ще ви бъде по-удобно да плащате и ще ви съобщим необходимите подробности. Обърнете внимание на минималната платена поръчка от 4 часа. Можете да отмените или пренасрочите поръчката си за услугите на товарачи напълно безплатно, но ни уведомете поне два часа предварително.

Гаранции за надеждност и безопасност

Разбираме, че като поръчвате услугите на хамали, ги каните в дома или офиса си. Ние също бихме се притеснили от това и не бихме допуснали случайни хора. Ето защо всички наши хамали са в държавата и само граждани на България. Те са тествани, обучени и надеждни. Това е основната ни разлика от всички други компании и принципната ни позиция. Изборът на товарачи се извършва на няколко етапа: интервю, тестване, проверка на сигурността, изпитателен срок, събиране на рецензии. Хамалите постоянно преминават обучение. Всеки намек за нарушение и товарачът не работи за нас. Само най-добрите от най-добрите остават с нас. Ние контролираме нашите хамали на всички етапи: получаване на поръчка, заминаване, пристигане, напредък в работата, завършване, сетълмент. Следователно можете да сте сигурни, че вашата задача ще бъде изпълнена възможно най-бързо и перфектно.

Други гаранции

Ние поемаме пълната отговорност за работата на нашите хора. Ако нещо е повредено, ние ще го поправим или ще възстановим разходите. Ние разглеждаме всички искове в рамките на няколко дни. Ние също така носим пълна отговорност за безопасността на вашите мебели. Ние следим качеството. След работа ще ви помолим да оцените услугите на хамалите и ще направим всичко възможно, за да коригираме коментарите, защото се стремим да постигнем перфектната работа. Освен това нашите хамали знаят, че заплатата им зависи от вашата оценка.

Преместване в София

Ще сключим споразумение, ако имате периодична нужда от услугите на товарачи, и ние ще започнем да ви предоставяме хора. Ще ви бъде назначен личен мениджър, с когото можете да разрешавате директно всички проблеми. Ние ще предоставим паспортните данни или пълното име на хамалите, които са ви назначени предварително, ако трябва да поръчате пропуски за влизане в офис сградата или склада. Обикновено изпращаме данни за 2-3 души повече от необходимото, за да можете да замените болен или уморен товарач. Безплатните плащания са възможни както с ДДС, така и без ДДС. В случай на безкасово плащане на фирма, използваща опростена система, 10% се добавят към цените, посочени на уебсайта, а при плащане от компания, използваща общата данъчна система, ДДС се начислява отгоре. Със сигурност ще предоставим всички заключителни документи. Ние предлагаме специални цени за хамали за временни проекти. Например, ако имате нужда от множество хамали за цяла работна седмица или дори две.

Без допълнителни такси или скрити такси

Цените за услугите на товарачи са напълно прозрачни. Нямаме никакви допълнителни плащания за метри за носене, за всеки артикул, за под, за десет стъпала или за нещо друго, както често се случва с ненадеждни компании. Ще обсъдим предварително всички характеристики на вашата поръчка и вие ясно ще разберете колко ще платите за услугите на хамалите. Ние сме тези, които решаваме този въпрос, а не хамалите. Ако имате някакви въпроси, обадете ни се, ние винаги сме на линия.

Как да не сбъркате при избора на хамали?

В нашия район има ненадеждни компании, които предоставят услуги за товарене, използвайки труда на нелегални мигранти или случайни хора от гари и улици, които те никога не са виждали. Такива уж евтини товарачи може просто да не дойдат и ако го направят, така или иначе няма да работят, а само ще започнат да се оплакват и да молят за допълнително заплащане. В резултат на това ще губите само време и пари, да не говорим за риска от повреда или кражба на имущество. Ние самите не бихме пуснали никого в дома или офиса си, така че няма да го изпратим и на вас. Освен това, въз основа на резултатите от работата, ще видите, че услугите на нашите товарачи са доста евтини.