Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Почистване на мазета

почистване на мазета

Почистване на мазета

Случвало ли ви се е някога, да се наложи да почистите някакво помещение, но то да е прекалено мръсно? Дори да не ви се иска и да го погледнете. Това се случва много често с мазетата, в които пазите стари и непотребни вещи. Всеки един от нас, който има мазе, знае, че е трудно то да се поддържа постоянно чисто и подредено. Хигиената в такива помещения винаги се занемарява. Ако това се е случило и с вашия „личен склад”, потърсете помощ при нас! Нашата компания – Хамали ЕООД се занимава с най-различни хамалски услуги. Почистване на мазета е една от тях. Не бива да се притеснявате колко мръсно и разхвърляно е помещението. Това все пак е работата на нашите служители – да го направят като чисто ново. Крайната цел на нашите специалисти е да направят, така че да не можете да познаете собственото си мазе. Няма да съжалявате, ако ни се доверите.

Уговорка при почистване на мазета

Уговорката за времето я правите вие. Ние държим на своите клиенти и на всичките им изисквания. Всичко, което се поиска от вас, е наш закон. Служителите ни, не си позволяват да вършат работа, която не е по точните желания на клиента. Разбира се, всички работници в нашата компания са истински професионалисти, но това не им дава право да взимат своеволни решения. Вие преценявате кога желаете да бъде извършена тази работа. Освен това, можете да определите ориентировъчен срок за желаните крайни резултати. Това са едни от най-големите предимства на нашите клиенти. Фирмата ни се интересува значително много от мнението и препоръките на своите клиенти. Съвсем нормално е, тъй като в това се крие ключът към успеха на всеки един бизнес. Екипът от професионалисти ще се захване за работа веднага щом му се нареди.

Как се извършва почистването на мазета

Работниците изнасят абсолютно всичко от мазето, което почистват, като започнат от най-незначителните дреболии и стигнат до най-големите мебели и уреди. Те събират всички стари вещи в чували, като ги сортират в зависимост от материала, от който са направени. След това ги прекарват за последваща преработка до, определени за тази цел места, ако дадените вещи са напълно ненужни. Това също предварително се оказва от конкретния клиент, за да няма никакви недоразумения. При нас рядко се случва да има усложнения във връзка с почистване на мазета. Може да ви се струва съвсем елементарна тази работа, но не е точно така. Прецизността и точността на нашите служители е на отлично ниво и това трябва да бъде оценено по подходящ начин. Качествено свършената работа е присъща на всеки един професионалист от нашата коректна фирма.

Какво включва почистването на мазета

Услугата, която предлагаме, включва: цялостно почистване на мазето до най-малкия детайл. Товарене на ненужните вещи в определени за целта превозни средства. Сортирането им по подходящ начин, извозването им до съответните участъци, в които ще се преработват или изхвърлят. Цената, която слагаме на тази хамалска услуга, варира в зависимост от различните желания на клиента. Това, разбира се, може да бъде допълнително обсъдено и цената да бъде по договаряне. Отстъпките, които са така важни и необходими на всеки един клиент, ние можем да ги предложим. Това е доста голямо предимство на нашата компания, което се предоставя специално на редовните ни клиенти. Много хора остават много доволни от услугите ни и препоръчват на всеки един свой познат, приятел или роднина. Ние сме изключително благодарни за това и ценим мнението и оценката на всеки един наш клиент!

Специализирана фирма за почистване

Повечето хора, които търсят помощ от специализиран екип за тази работа, имат вещи, които не могат да се изхвърлят просто така. Необходимостта от помощ често идва, когато трябва да се преработят дадените отпадъци. Компаниите, които се занимават с хамалски услуги, имат договори с фабрики, в които се извършва крайната преработка на вещите. Обикновеният човек, който иска да разчисти мазето си, не може да направи всичко това. Това е и една от причините хората да търсят професионална помощ за тази, на пръв поглед, лесна и проста работа. Другата причина, поради която множество клиенти се свързват с нас, е безнадеждността им даденото помещение да придобие приличен вид. Хората знаят, че ние можем да се справим отлично с това и затова толкова често ни търсят за най-различни хамалски услуги. Ние вършим възложените ни задачи на всяка цена.

Гаранция за извършените услуги

Не всеки би могъл да се справи с подобно нещо. Не бива да подценявате този труд и да мислите, че всичко се дължи само и единствено на силата на тези хора, който работят при нас. Не губете повече време. Ако имате нужда от спешно почистване на мазета, които не сте поглеждали от дълго време, свържете се с нас! Ние можем да ви предложим най-добрите оферти и най-качествените резултати. Няма да познаете старото си мазе. Неприятното усещане, което сте изпитвали винаги когато сте били там, ще изчезне моментално. Гарантираме ви отлично и качествено свършена работа. Прецизността на нашите служители е неоспорима. Най-добрите професионалисти работят в нашата фирма – Хамали ЕООД.