Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

План за преместване

план за преместване

План за преместване

Определено е известен факта, че приготовлението за преместване на дома, офиса или търговското оборудване. Може да бъде трудна задача, която може да доведе до стрес и тревоги. План за преместване. Точно като всеки друг успешно завършен проект, правилното планиране и организацията, са ключът към успешното преместване. Защото всеки един добър предприемач, го прави стъпка по стъпка. Това е най-добрият и сигурен начин за преместване на дома, офиса или апартамента. Следователно, след като вземете решение за преместване, първата стъпка която трябва да се направи е да изготвите план за преместване. Плана за преместване на офис или апартамент е инструмент, който подрежда задачите, които са необходими за успешния ход. Плана за преместване, трябва да посочи кой е отговорника за всяка задача. Изискванията на задачата и кога трябва да бъде изпълнена тази задача. Коя транспортна компания ще наемете и дали тази транспортна компания, отговаря на всички ваши изисквания.

Как да създадете план за преместване на офис

Създаването на ръководство за преместване, ви гарантира че поставените задачи се изпълняват в определения срок и в рамките на бюджета. По този начин се минимизира времето на престой и загубата на производителност. Не е нужно да се притеснявате за стреса и безпокойството, защото ние ще ви предоставим някои полезни съвети. За да ви гарантираме безболезнена и спокойна работа. Имайте предвид, че предварителното планиране е най-важното нещо което трябва да направите. Защото ако не успеете да си изготвите плана за преместване, можете да се провалите. Първо, трябва да знаем как да създадем добър проект за преместване на офиса или жилището. Определете кой ще бъде основният човек, който ще отговаря за преместването, това може да бъдете вие или някой от вашата компания. Този човек ще бъде като координатор на преместването на офиса или жилището. Той трябва да бъде велик организатор. Да има правомощия да представлява вашата компания и да взема бързи решения, при необходимост.

Екип за планиране на проекта и изпълнение на самия план за преместване

Изберете малък екип за планиране на проекта. Координаторът за преместване в офиса или апартамента, ще бъде лидер на този екип и заедно ще създадете вашия план за преместване на офиса или апартамента. Определете ключовите дати за преместване, като текущото прекратяване на лизинга, предпочитаната дата на преместване. Подписването на нов лизинг, стартирането и завършването на нов офис и крайната дата за завършване на преместването. Това ще ви позволи, да представите вашата цел за преместването. Бюджет за преместването. Прегледайте бюджета си за преместване. Преглеждайте го периодично през целия процес на преместването, за да гарантирате че преместването е в рамките на бюджета. Разработване на проектния план. Разработете план на проект, персонализиран за преместването на офиса или апартамента. Използвайте съвети за това какво да включите, но най-добрият план за проекти е този, който е създаден специално за вашето офис планиране.

Изграждане на план за преместване на жилището, офиса или апартамента

Изградете план в Word документ или електронна таблица в Excel. Посочете всяка услуга, която трябва да бъде предоставена, за да завършите преместването. Кой ще отговаря за всеки от тях и кога задачата трябва да бъде завършена. Повечето фирми са извършили преместване в нов офис, поне един път през живота си. Това може да се дължи на разширяване или преместване. Но едно нещо от което определено се нуждаете, е контролния списък, който да ви води през целия процес. Изтеглете контролния списък за преместване на офиси като електронна таблица в Excel, където са описани задачите. Които трябва да бъдат изпълнени от предварителното преместване до самото преместване. Направете своя план за работа в офиса по-рано. Всъщност, трябва да имате план за преместване много преди да почувствате, че е дошло времето да преместите бизнеса си. Какви са индикаторите, които трябва да наблюдавате в стратегията си за преместване на офиса.

Изисквания за нов офис и план за преместване

Преместването в новия офис е бизнес-критично решение, нали? Трябва внимателно да премислите мотивацията си и как да преместите бизнеса си. По-важното е, че трябва да знаете подробно как новият офис ще отговори на Вашите неотложни бизнес нужди. Отделете време и направете план за преместване, състоящ се от всички положителни и отрицателни от текущото ви място и планираното ново местоположение. Можете да създадете контролен списък за преместване на офиси в Excel. И след това да сравните предимствата и недостатъците на двете местоположения. Пример за контролен списък: Можете ли да си го позволите? Имате ли застраховка? Има ли стаи, които можете да използвате за бизнес срещи и конференции? Има ли пространството климатик или централно отопление? Ако това не стане, инсталирането на нов климатик ще ви струва допълнителни пари. Има ли кухня? Има ли бани? Душове? Намира се в близост до удобства като, магазини, фризьорски салони, автобусни и метро станции?

План за преместване и технически въпроси

Удобно ли е за посетителите да ви посетят? Това е относително безопасна зона? Улиците са добре осветени? Намира се близо до оживени улици? Има ли сигурност в района? Има ли място за паркиране? Можете ли да съхранявате велосипеди сигурно? Има ли достатъчно електрически контакти? Оценете всички текущи разходи и ги сравнете с новото местоположение на офиса. Вземете под внимание всички услуги, от които се нуждаете, за да управлявате бизнеса си перфектно. След като изпълните горните стъпки, ще имате наличен бюджет, включващ текущи разходи и разходите за новото местоположение. Разходите може да бъдат по-ниски или по-високи в новия офис, от вас зависи какво да решите. Дали разходите са отстранени от бизнес гледна точка, но ще трябва да планирате и разходите за преместване. Разходите може да включват: Преместване на офис мебели и консумативи. Участие, дължащо се на време за престой по време на преместването.

План за преместване и график за преместване на бизнеса

В зависимост от вида на вашия бизнес, можете да имате и други разходи, свързани с преместването на новото място в списъка с разходите за преместване. Големите премествания в офиса могат също да изискват значителни усилия от страна на екипа, включващи обширна комуникация на служителите. Координация на груповите движения, подбор и тестване на мебели и дизайна на специализирани области. След като сте избрали новото си място, независимо дали сте сами или ви представлява брокер. Необходим ви е контролен списък за преместване на офиса, за да преместите всяко оборудване в новия офис. Първото правило е първо да преместите несъществените елементи от офиса. Друга най-добра практика е всички кашони да бъдат етикетирани преди преместването. Планирайте усилията за връзки с обществеността, включително плановете за новинарски предавания и партита за “затопляне на офиса”. Планирайте и внедрете програма за почистване на офиса.

План за преместване

Организирайте разопаковането на оборудването, включително шкафове за складиране, складови помещения. Помещения за досиета и премахване на прахта от всички мебели и оборудване, за да сте сигурни, че вашата компания ще работи възможно най-бързо след преместването. Съдържанието на пакета на всички шкафове и бюра гарантира, че всичко е надлежно обозначено. Наредете на персонала да прегледа новите помещения няколко седмици преди да се преместите. Планирайте тренировъчно обучение за безопасност, пожар и безопасност на живота в новото съоръжение. Разпределете картите за достъп и ключовете за новите помещения. Поговорете с управителя на сградата, за да включите климатика по време на преместването. Премахнете компютърното оборудване, сървърите и телефонната система преди пристигането на мобилните оператори. Изгответе списък за спешни контакти със доставчиците, като поддръжка на асансьори, комунални услуги и телекомуникации.

Какво трябва да направите при преместване

Прехвърлете застраховката си до новото местоположение. Получавайте сертификати за застраховка от вашата застрахователна компания. Попълнете и подайте цялата гаранционна информация за всички нови мебели и оборудване. Плана за преместване на бизнеса, може да включва многобройни задачи и да обхваща хиляди предмети. Проверката за преместване на бизнеса може да включва следните точки. График за движението. Какво, кога и къде ще бъде преместено. Точен запис на всички елементи, които се преместват. Списък за етикетиране на всяка кутия или опаковка. Списък на хората, които отговарят за всеки етап от преместването. Не забравяйте за застраховката, което всъщност е задължително за много фирми. Почистването на последното ви местоположение в офиса е друга задача, която трябва да притежавате в списъка си. Наистина, всяко преместване на офиса е стресиращо преживяване. Но ако имате необходимата подготовка, преместването ще бъде по-приятно и доста по-ефективно.