Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Опаковъчни материали

Опаковъчни материали

Онлайн магазина за стоки за опаковане е най-големият избор от опаковъчни материали в София. Различни видове опаковки се използват всеки ден в различни сфери на човешкия живот. Затова нашият онлайн магазин предлага разнообразна гама от опаковъчни продукти за всички поводи. На сайта на онлайн магазин за опаковки има повече от 100 вида различни продукти за опаковане. Съхранение и транспортиране на артикули с почти всички възможни размери и видове: готови картонени кутии. Кутии от велпапе по поръчка, употребявани картонени кутии. Специално подбрани комплекти за различни видове подвижни, цветни и прозрачни тиксо. Прозрачно стреч фолио, червено, синьо и черно стреч фолио в килограми и метри, обвивка с въздушни мехурчета, опаковки за колети. Освен това можете да закупите велпапе на ролки и листове, домакински канап. Перманентни маркери и маркери на водна основа от европейски производители на канцеларски материали.

Опаковъчни материали

Като уплътнения за машинно запечатване, удобни ръкавици с PVC точка с отлично качество, които издържат няколко седмици. Интензивна употреба, както и много други стоки на едро и дребно евтино, в брой и по банков път, с доставка в град София и други регионални центрове и градове ценности на България. Предимствата на поръчката и закупуването на опаковки онлайн в Интернет са очевидни: Изборът на средства и варианти на опаковки е огромен. В интернет можете да закупите евтина кутия, скоч или стреч фолио за всеки вкус и на най-добра цена. В крайна сметка офертата не се ограничава до асортимента от един или два магазина и можете да вземете точно продукта в град София, от който се нуждаете. В онлайн магазина можете да закупите опаковките, които харесвате, евтино на едро и дребно и всички други градове на страната.

Закупуване на материали

Купуването на опаковъчни материали в Интернет е гаранция за закупуване на отличен артикул с най-добро качество. Който можете да избирате от десетки възможни оферти навсякъде в България. Независимо от факта, че в магазините във вашия град просто няма такъв продукт. Най-доброто предложение по отношение на съотношение цена и качество. Цената на всякакъв вид стреч фолио, гофрирана кутия, скоч лента и други, като правило, е по-ниска, отколкото в обикновен магазин. В крайна сметка не е необходимо специално да наемаме място за магазин, да го оборудваме с витрини. Да наемаме голям персонал за обслужване на онлайн магазин за опаковки. Цената на опаковките в София на едро и дребно в онлайн магазина ще ви изненада приятно. А предложението и системата от отстъпки за редовни клиенти ще ви зарадват особено много. В нашия онлайн магазин можете бързо да закупите опаковъчна кутия или кутия за съхранение. Както и аксесоари за опаковане на евтина и намалена цена.

Удобство при избора на опаковка

Всеки продукт на онлайн магазина е придружен от уникална снимка на продукта от различни ъгли. Както и подробни характеристики на продукта. Клиентът може лесно да избере сам подходящ материал, цвят и размер на опаковката или да се свърже с някой от нашите мениджъри за безплатна консултация. Доставката и плащането на стоки в онлайн магазин се извършва по най-удобния начин. Купувачът може да плати в брой при получаване на покупката, да направи предварителна поръчка, като заплати половината от цената. Или да закупи опаковка по банков път в София и други градове на България. По банков път можете да закупите абсолютно всеки продукт, представен в нашия магазин. Онлайн магазин за опаковки предлага на клиентите всички видове опаковъчни материали, необходими в ежедневието и работата. Купете скоч лента на ниска цена. Можете да закупите от нас на едро и дребно прозрачно и цветно тиксо от червен, син. Жълт и черен цвят чрез навиване на 50, 100, 150, 200 и 300 метра удобна ширина 45 и 48 мм.

Удобство при избора на опаковъчни материали

Цветната и прозрачна самозалепваща лента е представена на витрината в най-популярните и често използвани размери. Но ако искате да закупите цветно тиксо или прозрачно тиксо евтино в град София и други градове на България с други размери. Експресната опаковка на онлайн магазина може да изработи специално за вас прозрачно тиксо или цветно тиксо по поръчка от всякакъв размер. В допълнение, асортиментът на нашия магазин включва опции за скоч лента с шаблон. Можем да Ви предложим тиксо с лого, телефони, координати на организацията и всякаква друга информация на едро и дребно с предварителна заявка. Купете стреч обвивка на ниска цена. Асортиментът от прозрачни и цветни стреч фолиа за удобство на купувачите е представен в специфични размери от 100 200, 250 и 300 метра. Както и в килограми – 1,6, 2 и 3 кг цветен или прозрачен стреч. Струва си да се отбележи, че сме взели предвид желанията на клиентите и предлагаме да закупите евтино стреч фолио в град София с плътност 17 и 20 микрона.

Купувайте кутии евтино

Ето защо можете лесно да закупите евтини участъци на едро и дребно, както полупрозрачни, така и плътни, които ще скрият всеки предмет от любопитни очи. Всички представени стреч фолиа се доставят само с ниска цена, онлайн магазинът цени своята репутация и цени всеки клиент, който купува стреч фолио на едро или дребно в София и други градове на страната. Онлайн магазин предлага и различни картонени кутии. Разполагаме с селекция от картонени кутии, налични в най-популярните размери от кафяв и бял 3 и 4-слоен велпапе. Които могат да бъдат закупени на едро и дребно за клиенти в София и други градове на България в брой и по банков път при получаване на стоките. Също така, на вниманието на посетителите на нашия портал е представена селекция от използвани картонени кутии. Които са в отлично състояние от трислоен и пет слоен велпапе в кафяви и бели цветове. Тези кутии са практически нови, просто остават в малки количества при поръчка на големи количества картонени кутии на едро от по-големите компании в София.

Картонени кутии по поръчка

Отделно трябва да се отбележи, че всеки клиент има индивидуален вариант на картонени кутии по поръчка. Изработваме и доставяме до всеки град на България, кутии с капаци, кутии с перфорация, четири клапанни кутии. Само сглобяеми кутии от бял и кафяв трислоен и пет слоен велпапе по поръчка. Индивидуална поръчка може да бъде направена, като се обадите на един от мениджърите на онлайн магазин за картонени кутии. Или като направите покупка в личния си акаунт – в този случай ние ще ви се обадим. Когато поръчвате евтини картонени кутии на едро и дребно в София, можете също да изберете индивидуално лого. Данни за контакт и всякаква друга информация, която ще бъде приложена към кафява или бяла велпапена кутия с помощта на едноцветен или многоцветен флексопечат. Онлайн магазин работи при определени условия и с редовни клиенти на картонени кутии или велпапе. Ето защо, ако имате нужда от определен брой кутии от кафяв или бял три и пет слоен велпапе със или без шаблон на месец.

Цена на едро за велпапе

Ние ще се радваме да изпълним поръчка с всякакъв обем и всякаква сложност. Онлайн магазин прави кутии от велпапе за всеки вкус. На вниманието на нашите купувачи на едро и дребно е представен голям избор от велпапе на ролки. И листове велпапе с различни размери от двуслоен, трислоен и пет слоен велпапе. Ако имате нужда от ролка велпапе или определен брой листове с определен размер, ние ще ги произведем и доставим до вас бързо и ефективно в София и всеки друг град в България. Много лесно е да закупите евтино велпапе на ролки и листове на едро и дребно, като използвате услугите на онлайн магазина. Удобната функционалност на сайта и компетентните мениджъри ще ви помогнат да направите правилния избор възможно най-скоро. Опаковъчната хартия е една от водещите ни категории. Онлайн магазинът произвежда и продава хартия на едро и дребно за опаковане на ролки и листове на едро и дребно в различни градове на България повече от 15 години.

Купете фолио с въздушни мехурчета

Този вид крафт хартия се използва за различни цели, както в промишлен мащаб, така и у дома. Трябват ви 50 сантиметра или 50-100 метра опаковъчна хартия – моля! Можете лесно да поръчате от нас крафт хартия с евтин интересен размер с доставка в София и страната. Стоката ще бъде доставена възможно най-скоро. Обвивка с въздушни мехурчета ще зарадва всеки наш клиент със своето разнообразие и качество. Доставя се на ролки, такава мехурчеста обвивка може да бъде закупена в специфичен метър за нуждите на всеки клиент. Двуслойната обвивка с мехурчета от 1,1 метра е направена от отличен материал. Следователно той е много издръжлива и евтина опция за опаковане. За улеснение на нашите клиенти сме разделили пистата на ролките на няколко позиции. Тъй като не винаги е необходима цяла ролка за конкретна цел – 10 метра са достатъчни. Можете да закупите на едро и дребно фолио с въздушни мехурчета в размери 1, 5, 10, 20, 30, 50 и 100 метра или отделно да поръчате евтина ролка на ролка в София.

Разпенен полиетилен – подложка за ламинат

Разпененият полиетилен е много специфичен материал, използван в строителството, при организиране на монтажни и ремонтни работи. Онлайн магазин предлага закупуване на едро и дребно в град София, разпенен полиетилен само с отлично качество. Ние разбираме особеното значение на доброто качество на този материал за звуко, шумо и хидроизолация. Поради което всички артикули, представени на сайта на нашия магазин, са проверени със специално внимание за дефекти и съответствие със сложността на конкретната употреба. Можете да поръчате на едро и дребно евтина полиетиленова пяна с необходимия ви размер с доставка в София, като се обадите на един от нашите мениджъри. Има и функция за предварителна поръчка с голям размер. Направете покупката си предварително.

Евтина и висококачествена опаковка

Администрацията на онлайн магазин внимателно следи репутацията на проекта, така че всеки клиент е придружен с особено внимание. Само професионални мениджъри и консултанти винаги ще ви помогнат да направите своя избор. Ще ви разкажат за всеки артикул от продукта, ще изберат необходимия набор от опаковъчни материали за преместване на вашия дом или офис. Всички консултации са безплатни и подобно на покупката, са достъпни онлайн денонощно. Ние ценим вашето мнение за нас и винаги се стремим да ставаме още по-добри. Затова всеки наш клиент и посетител на сайта винаги може да изрази мнението си за предоставяната услуга. Като остави отзив в сайта или като се обади на някой от нашите мениджъри. Можете също да споделите впечатленията си от нас в социалните мрежи. Оставете вашите коментари във “FACEBOOK”.