Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Как да преместите бизнеса

как да преместите бизнеса

Създайте план как да преместите бизнеса

Подготовката за преместване на бизнес или офис може да бъде много по-сложна от преместването на домакинство. Подготовката е ключа който гарантира, че всичко в списъка ви е изпълнено. Как да преместите бизнеса. Използвайте този бърз контролен списък като ръководство, за да преместите компанията си безпроблемно. Направете си график на времето. Графика на времето е първото нещо, което трябва да направите. Задайте датата, когато всички неща трябва да бъдат извън офис пространството, което е вашето окончателно излизане. Вероятно ще ви трябват няколко дни, за да се махнете, в зависимост от това колко неща трябва да преместите. Върнете се обратно от датата на излизане и направете списък на всички неща, които трябва да направите, преди камионите да пристигнат. Задайте задачи и създайте организация за преместване, ако е необходимо. Добра идея ще е, да се включи и персоналът ви в преместването.

Проучете поне пет компании които предлагат професионални хамалски услуги

Как да преместите бизнеса. Професионална фирма за преместване, може не само да ви помогне да организирате нещата, но и да облекчите прехода към персонала. Прегледайте всички задачи и създайте роли на служителите си според вашите нужди. Тъй като времето напредва, вероятно ще трябва да добавите нови задачи към списъка си. Не забравяйте да дадете част от задачите на вашите служители, защото няма да можете да се справите сами. Планът за вътрешната комуникация ще гарантира, че служителите ви са информирани за преместването на офиса. Вашите клиенти и доставчици ще трябва да изчакат и да ви помагат по време на преместването. Така че да можете да поддържате бизнеса си по време на преместването. Подобно на всеки ход, наемането на добри хамали отнема време и трябва да бъде една от първите задачи в списъка ви. Задайте задача на доверен ваш служител, който да разработи списък с най-малко пет компании за хамалски услуги.

Намиране на професионални опаковки

Определете бюджета, получавайте котировките с цени и сравнявайте услугите между компаниите за хамалски услуги. Ако разполагате с неограничен бюджет, купете професионални опаковки. Това ще спести трудностите на вашите служители и няма да се налага да опаковат нещата в офиса повторно. Служителите могат да бъдат помолени да опаковат бюрата си. Тъй като това дава възможност на персонала да почисти помещенията си и да се отърве от неща, които не са нужни. Това е мястото, където вашите служители по преместване ще бъдат наистина полезни. Винаги е трудно да се преместиш в нов офис, но докато разбереш накъде вървят нещата, това отнема много време. Уверете се, че знаете къде ще бъде поставена всяка мебел и мястото на всеки ваш служител. Колкото по-подробен план имате, толкова по-добре се нареждат нещата. Преместването на бизнеса може да означава промяна на доставчиците на услуги. Проверете своите договори, след което вижте с кои доставчици ще работите.

Наемете хубав офис за да задоволите нуждите на вашите служители

Как да преместите бизнеса. Ще трябва да определите какво ще изисква новото пространство по отношение на телефонните линии и мрежовата инфраструктура. Говорете с новия наемодател и продавача, за да сте сигурни, че знаете какво е необходимо за новото пространство за експлоатация. Всяко оборудване, което се отдава под наем, го поставете на новото му място. Преместването може да бъде трудно за вашите служители. Това може да означава промяна в начина, по който пътуват и дали пътуването им вече е по-дълго, отколкото преди това. Ако работите в по-малко пространство, персоналът ви трябва да знае, как ще бъдат разположени бюрата и как ще изглежда тяхното ново пространство. Служителите трябва да бъдат информирани на всяка стъпка в процеса. Препоръчваме ви да задържите график за преместването, така че хората да виждат как се развиват нещата и какво се очаква от тях като служители.