Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Как да преместим офиса

как да преместим офиса

Как да преместим офиса

Да бъдеш собственик на бизнес, изисква вземането на големи решения. Едно от тези решения в даден момент, най-вероятно е за преместване на офиса на компанията на ново място. Това е решение, което може да доведе до фалиране на компанията, ако не е тактично. Както при всяко голямо решение, това трябва да се направи много внимателно. С оглед на това, ето някои съвети които могат да помогнат да се гарантира преместването. И че преместването на офиса ви, ще стане възможно по най-добрият начин. Как да преместим офиса. По отношение на нещо толкова важно, колкото и преместването на офисите на компанията, трябва да започнете да планирате възможно най-рано. Добро правило е да започнете процеса от четири до шест месеца, преди да преминете физически към новото пространство. Това ще Ви даде достатъчно време, за да се уверите, че сте получили всички подробности.

Как да преместим офиса и работното място

От друга страна, ако не дадете достатъчно време на фирмата си, това може да доведе до натоварване на изпитанието. Това може да доведе до значително прекъсване на бизнеса и до много объркващи грешки. С които ще бъдете принудени да живеете. Също така трябва да помните, че вашите служители които ви помагат с преместването. Ще трябва да възстановят живота си съобразно очакванията. Обявяването на ранните мерки ще направи много по-лесно за тях и техните семейства. Нещо друго, което трябва да се направи по рано е, наемането на преместваща компания за хамалски услуги. Направете това в рамките на три месеца, преди да се извърши преместването. Чакането твърде дълго може да означава, че няма да постигнете добра сделка. Фирмите за преместване, като всеки бизнес могат да се резервират. Това е особено валидно през лятото. Преместването на офиса разбира се изисква много работа. Има много оборудване и подробности, които трябва да бъдат разгледани.

Преди да наемете фирма проучете пазара

Уверете се, че получавате пълна оценка за всичко, преди да сключите споразумение. Вие не искате да се изненадате от допълнителни такси, които не сте очаквали. Също така, не трябва да наемате една и съща фирма. Която ви е помогнала преди това да се пренесете в новата си къща. Вместо това се уверете че, фирмата с която сключвате договора, се занимава специално с търговски клиенти и има висок професионализъм. Може дори да искате да получавате препоръки от бизнес партньори за добри търговци. За София, Варна, Бургас, Пловдив и почти всеки голям бизнес град, обикновено ще има отлични местни търговци. Така че всичко което трябва да направите е леко проучване, за да ги намерите. Една много чувствителна част от преместването на офиса са компютрите на фирмата. В сегашно време всеки офис работи с компютри. А фирмените сървъри държат информация за продажбите и клиентите, които могат да осигурят значително конкурентно предимство.

Използвайте преместването като шанс за сериозно почистване

Ако сте изгубили данните на вашите клиенти, това може да означава загуба. На изключително ценни данни и сериозно прекъсване на работния поток на вашите служители. Като цяло отделът за компютри, трябва да започне да се подготвя за преместване три месеца предварително. Има много технически аспекти, касаещи хода на офис, който вашият отдел за компютри ще трябва да посещава. Например, новото офис пространство ще трябва да бъде оценено, за да се види дали ще бъдат необходими технически подобрения. На съществуващата инфраструктура, за да се възпроизведе създаването на фирмена мрежа и компютърни системи. Подробности относно хардуера, плановете за интернет услуги, телефонните линии и др. Ще трябва да бъдат разгледани. Преместването на офис е шанс за нов старт. Като такъв, не бива да носите никакви боклуци с вас. Ако има някакво древно офис мебели, което се намира наоколо, което изглежда много използвано, хвърлете го в контейнера за отпадъци.

Създайте и останете в рамките на бюджета си за преместване на офиса

Ако има остарели компютри и оборудване, за които вече нямате полза, просто ги подарете. Ако има стари хартиени документи, които са преобразувани в цифрови файлове, ги раздробявайте. Като цяло, се отървете от всички боклуци и неща, от които не се нуждаете. Също така не забравяйте, че всичко което подарявате, може да се използва като данъчно отписване. Както при всяка голяма бизнес инвестиция, трябва да създавате и да останете в рамките на бюджета. Трябва да имате предвид, че преместване на офиса, често е едно от най-лошите решения, взети от изпълнителните директори на компанията. Няма недостиг на компании, където се преместват в огромни луксозни офиси в най-скъпата част на града. Като една от първите големи грешки за неуспешните компании. Вместо това изберете пространство, което да отговаря на всички ваши настоящи и бъдещи очаквани нужди. И да бъде удобно място за вашия екип да си върши работата.