Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

за нас

За нас

Ние от Хамали ЕООД разбираме, че всяка работа е различна. Ето защо подхождаме към хамалски услуги, преместване на офиса, преместване на дома, преместване на мебели и други услуги. Малко по-различно от другите компании за хамалски услуги с иновативни услуги, модерни технологии и решения, съобразени със всеки един клиент. За нас. Независимо дали се нуждаете от компания, която се движи с пълна пара, или просто помощна ръка и експертно обслужване, ние правим преместването в България бързо и без стрес. Преди и сега на изненадващо достъпна цена. Хамали ЕООД е една от най-големите компании за хамалски услуги във страната. Стоките ви няма да изморят ръцете ни от началото до края. Винаги ще имате един координатор, който лично ще присъства на всеки един аспект при вашето преместване, така че се отпуснете. Какво предлага нашата компания. Качествено обслужване. През целия процес – консултиране, комуникация и мониторинг на услуги. Сигурност, коректност и експресно обслужване.

За нас и нашите услуги

Нашите хора работят с безопасни превозни средства и първокласни опаковъчни материали. Като по този начин гарантират сигурност и неприкосновеност на личния живот. Хамалски услуги на правилната цена. Нашата гъвкавост и опции ще предоставят правилната услуга с подходящия ценови маркер за вашето преместване на офиса, преместване на дома. Преместване на жилището, преместване на апартаменти и така нататък. Ние предоставяме пълна удовлетвореност на клиентите в световен мащаб. Без изненади, без караница. Като част от една компания, ние познаваме лично всички наши клиенти. Хамали ЕООД е представител на известни световни марки в индустрията. Като фирма за хамалски услуги в България, ние предоставяме повече от 10 години на нашите клиенти, пълно покритие във цялата страна и в цяла Европа. За компании, които се нуждаят от корпоративно преместване, нашите услуги за преместване могат да ви помогнат и да осигурят безпроблемно преместване.

Какво казват нашите клиенти!

Сега повече от всякога е наложително, вашият бизнес да продължава да се движи напред. Вашето търсене на компании за хамалски услуги в България приключва до тук. Моля, при първа възможност обадете се по телефона, за да получите своята безплатна оферта за хамалски услуги. Вниманието към нашите нужди и бързината на помощта. Обадихме се сутринта и дойдоха следобед. Хамали ЕООД пристигнаха, както казаха, че ще го направят. Хамали ЕООД свършиха добра работа с опаковането на моите предмети, преди да започнат преместването. Върнахме всичките си вещи. Екипите, които направиха опаковането и доставката в България бяха прекрасни. Всичко е наред от наша страна. Благодаря ви много за вашия професионализъм и помощ, оказана по време на това преместване.

Корпоративно преместване

Ако трябва да преместите служителите си, Хамали ЕООД има решения и гъвкави цени за вас. Имате ли 10 или 1000 служители, които да се преместят през уикенда? От консултация до изпълнение, ние сме вашият най-добър избор! За всяко международно преместване, което е заявено при нас Вие ще получите голяма отстъпка. Доверете се на една от най-големите компании за хамалски услуги в България и Европа. Възползвайте се от нашите услуги и останете при нас по време на вашето преместване. Ако не ви хареса нещо, където нашите специалисти са пропуснали, ние ще ви върнем парите в двоен размер.