Хамалски услуги

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Гаранционни условия за преместване

гаранционни условия за преместване

Гаранционни условия за преместване

Преместване на офис и офис мебелите на фирмата е доста трудна задача. С която може да се справят само професионалните фирми. Когато се налага да се премести офис на фирма или предприятие, много управители не знаят от къде да започнат. Гаранционни условия за преместване. Ако не желаете да понесете материални щети от повреденото ви офис оборудване. Най-добрият и сигурен начин е да си поръчате специализиран екип от професионалисти по преместването. Специализираните фирми знаят как да дойдат, оферират, демонтират, опаковат, транспортират и подредят вашият офис и офис мебели. Фирмата за хамалски услуги Хамали ЕООД, предоставя бърз, сигурен и безопасен транспорт на офис мебели и оборудване. Ние пристигаме, изготвяме план и оферта за демонтаж и монтаж на вашите мебели, опаковаме, пренасяме. Разопаковаме и нанасяме вашия офис и офис мебелите във новото ви предприятие

Гаранционни условия за преместване

Ние ви предлагаме няколко съвета, които със сигурност ще ви бъдат от полза при преместване на офис. По този начин вие ще можете да спестите ценно време, средства и капиталовложения. Както при опаковане, така и при преместването на мебели. Първоначално пакетирайте една малка част от мебелите. Не препълвайте кутиите, защото може да се изсипят и да се разкъсат по време на носене. Не забравяйте че всяка кутия ще побере необходимите килограми. Нашите служители препоръчват, кутиите със мебели да не се препълват. Така ще можете да пренесете всички кутии, бързо и безопасно. По този начин разтоварването и разопаковането на мебелите ще се осъществи по-лесно. Опаковайте всички чупливи предмети, с необходимите опаковки и запечатайте кутиите с лепило. Съобразявайте се с обема на кутиите и теглото на офис мебелите. Съберете повече мебели в по малко кутии. Препълването на кутиите със офис мебели, ще затрудни вашето офис преместване.

Избор на фирма за преместване

Почти всички наши корпоративни клиенти, успяват да оценят ефективността, безопасността и качеството на предлаганите от нас услуги. Нашата транспортна компания, предоставя експресни услуги за преместване на офиси и офис мебели. Не е нужно изобщо да се притеснявате за безопасността при транспортирането на вашите офис оборудване, или скъпите ви принадлежности. Нашите служители, не веднъж са се доказали, като опитни специалисти в областта на офис преместванията. Когато една фирма има нужда от основно преместване на офис, това се явява като едно предизвикателство. Ние подхождаме винаги към своята работа, отговорно и професионално. Когато получим заявление за преместване на офис, наш представител пристига на място, за да изготви план за преместване. Демонтажа и опаковането на офис мебелите както и офис оборудването. Преместването на вещите на вашите служители се извършва в най-кратки срокове.

Гаранция за сигурност и високо качество

Опаковането на офис оборудването се извършва в специални кашони, които ги предоставяме предварително. Всичко останало се дължи на обикновеният труд на нашите специалисти. Които извършват всекидневно опаковане, транспортиране и преместване на различни офиси. Транспортирането на офис мебелите и цялостното оборудване се извършва много внимателно и прецизно. Нашата компания гарантира целостта и безопасността на цялото ви офис оборудване. Същевременно ние гарантираме професионален подход към нашите клиенти и бързо изпълнение на всички поставени задачи. Демонтажа на всички офис мебели се извършва много прецизно. Като всички артикули и предмети се поставят в специални опаковки и се транспортират в най-кратки срокове. Ние гарантираме качествен и сигурен транспорт на цялото ваше офис оборудване. Ако се окаже че във момента извършваме преместване на офис или оборудване и нямаме възможност да реагираме. Ние ще ви изпратим веднага във офиса на нашите партньори в София.